Trotineta electrica e-TWOW Booster V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-300,00 lei

Trotineta electrica e-TWOW Booster V

Trotineta electrica marca e-TWOW cu autonomie de pana la 40 km si viteza maxima de 36 km/h.

3.300,00 lei (inclusiv TVA) 3.600,00 lei - 300,00 lei 3.300,00 lei (fara TVA)

SPECIFICATII


  • Viteză maximă 36 km/h
  • Autonomie până la 40 km
  • Motor 500W
  • Baterie 36V, 10.5Ah
Plăți online securizate
utilizând procesatorul de plăți Netopia - MobilPay
Livrare în toată România
sigur și rapid prin curierat
Returnarea produselor
în termen de 14 zile de la data achiziționării

Autonomie: pana la 40km (viteză:20km/h, sarcină:70kg, vânt: sub 10km/h)


Viteză maximă: 36km/h

Nota! Vehiculele electrice E-TWOW pot fi limitate la 25 km/h, pentru a se supune reglementarilor legii HG 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000, privind omologarea vehiculelor rutiere si circulatia pe drumurile publice.


Opțiuni pliere: Trotinetă electrică pliabilă (brevetată) – Înălțime ajustabilă, Pliere mânere și ghidon+ Depliere automată


Opțiuni frânare: Frânare regenerativă pe roata din față ( (sistem de recuperare a energiei cinetice – KERS) + Frânare de urgență pentru roata din spate


Suspensie: Suspensie față + suspensie spate


Lumină: Far cu becuri LED (Include 6 LED-uri, controlate prin CPU astfel încât să asigure o intensitatea constantă, independentă de voltajul bateriei); Stop frana spate + pozitie, reflectoare laterale


Opțiunea de pilot automat: Apăsați maneta accelerației și mențineți timp de 5 secunde o viteză constată pentru a activa opțiunea de pilot automat.


Opțiunea Zero Start: Din motive de siguranță, atunci când doriți să utilizați trotineta electrică, aceasta va porni doar după ce vă împingeți inițial ușor cu piciorul, abia apoi trebuie să apăsați maneta de accelerație și să avansați cu trotineta electrică.


Claxon: Claxon piezo ceramic (electric)


UBHI: UNIBLOCK HUMAN INTERFACE – INTERFAȚĂ CONTROL (brevetată)


Comenzi UBHI: Control manete, control frânare, afișaj, far, claxon


Opțiunea de control al vitezei: În partea dreaptă a UBHI se află maneta de control al accelerației care se utilizează prin apăsare cu degetul mare al mâinii drepte.


Dimensiune roți: 8″


Opțiunea de control al frânării: În partea stângă a UBHI se află maneta de control al frânării care se utilizează prin apăsare cu degetul mare al mâinii stângi.


Capacitatea urcare: Rampe de 25 grade


Cauciucuri: Cauciucuri fără aer (brevetate)


Putere maximă nominală a motorului: 500W


Tip motor: Motor curent continuu fără perii


Consum energie: 7.5Wh/km


Timp de încărcare: 3 – 4h


Tensiune de intrare încărcător: 220V/110V


Display LCD: Color


Dimensiune afișaj LCD pe interfața de control UBHI: 80 x 60 x 60 mm


Funcții afișaj LCD (30x26mm): Odometer / Distanță deplasare / Temperatură ambientală / Nivel baterie / Procent baterie / Buton ON/OFF lumină far


Material: Aliaj de aluminiu + Tehnologie vopsea metalică


Baterie: Li-Ion, 36 V; 10.5 Ah – Acumulator cu celule Samsung


Greutate totală: 11.3 kg


Sarcină maximă: 100 kg


Încărcător: 41.5 V, 3 A


Dimensiuni:

  • Pliat: 970 x 330 x 145 mm
  • Nepliat: 1020 x 1160 x 380 mm

Garanție: Inclusa (detalii garantie)


Manual de utilizare: Descarca manual in format electronic

Notă! Vă rugăm să încărcați bateria o dată la trei luni, chiar dacă nu mai utilizați trotineta electrică, pentru a menține bateria funcțională și a-i prelungi viața.

Booster_V_Negru
3 Produse

Informatii despre livrare

Livrarea nu este gratuită și se face prin curier rapid așa cum este descrisă în secțiunea “Livrări”.

Uneori, produsele noastre sunt realizate pe bază de comandă, ceea ce face ca durata de producție și livrare să fie de până la 14 zile lucrătoare începând cu ziua procesării comenzii.

Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în intervalul Luni – Vineri 10:00-18:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-18:00) sau în weekend, acestea vor fi procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:

– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;

– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;

– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;

– nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.


Returnarea produselor

Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

Coletele prezintă deteriorări severe;

Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de client.

Produsele prezintă defecte de fabricație;

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina Cumpărătorului.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveți în vedere că aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate sau returnate.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Cumpărător. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

chat Comentarii (0)