Despre noi

Trotineta Mea este un produs al firmei ONSHOP SRL localizată în orașul Bacău, Strada Oituz, Nr. 1.  Proiectul a luat naștere în anul 2021 - un an plin de provocări și evenimente - iar scopul principal este acela de a comercializa produse de calitate superioară în domeniul mobilității electrice.

Deși este un domeniu relativ nou pentru piața din România, echipa noastra este informată și la curent cu toate noutățile și gata să facă față oricărei provocări. Echipa este formată din tineri profesioniști, pasionați de domeniul tehnologiei și de trotinetele electrice.

Scopul nostru este acela de a selecta cele mai bune și performante trotinete electrice ale furnizorilor din România și a le pune la dispoziția dumneavoastră în magazinul nostru online, astfel trecând prin filtrul nostru fiecare producător, fiecare model de trotinetă, fiecare specificație și fiecare beneficiu.

În cazul în care deja deții o trotinetă electrică îți stăm la dispoziție cu orice informație ai avea nevoie legată de acest domeniu.

Dorința noastră este să legam prietenii și să facem o comunitate a noastră, a celor pasionați de trotinetele electrice.